Thursday, December 28, 2017

Kumpul Bitcoin Percuma Di Coinpot

Kumpul Bitcoin Percuma Di Coinpot

Apa itu Coinpot?
Coinpot adalah satu web yang bertindak sebagai Multiwallet yang mengumpulkan beberapa Faucet/sumber coin yang akan memberikan anda coin secara percuma.
Apa yang perlu anda lakukan hanyalah claim atau tebus coin yang di berikan mengikut kitaran waktu yang telah di tetapkan.

Terdapat 5 coin yang boleh anda kumpulkan secara percuma iaitu :
1. Bitcoin
2. Bitcoin Cash
3. Dogecoin
4. Litecoin
5. Dash

 Dari web web Faucet ini, coin yang anda dapat secara percuma akan di masukkan ke dalam multiwallet coinpot dan di kumpulkan di Coinpot. Apabila anda mencapai mengumpul kuantiti minima coin yang boleh di keluarkan, bolehlah anda keluarkan coin coin tersebut ke wallet peribadi anda.

Kumpul Bitcoin dan altcoin Percuma Di Coinpot

Bagaimana untuk mengumpulkan coin percuma menggunakan Coinpot ini?
Pertama anda perlulah mendaftar terlebih dahulu akaun Coinpot anda disini.
Ikut arahan yang diberikan sewaktu mendaftar.

Setelah anda mendaftar di Coinpot. Daftar pula di setiap web faucet di bawah untuk mendapatkan coin coin percuma anda.

1. Bitcoin
Web Faucet 1 (Bit Fun)
(Penebusan coin setiap 3 minit)

Kumpul bitcoin percuma coinpot


(Penebusan coin setiap 15 minit)

Kumpul bitcoin percuma coinpot


Web Faucet 3 (Moon Bitcoin)
(Penebusan coin setiap 5 minit)

Kumpul bitcoin percuma coinpot


2. Bitcoin Cash
(Penebusan coin setiap 5 minit)



3. DogeCoin
(Penebusan coin setiap 5 minit)

Kumpul Dogecoin percuma


4. Litecoin
(Penebusan coin setiap 5 minit)

Kumpul Litecoin percuma


5. Dash
(Penebusan coin setiap 5 minit)

Kumpul Dash Percuma di Coinpot

Adakah berbaloi menebus coin coin percuma ini di Coinpot?

Pertama sekali, perlu anda faham bahawa, coin coin ini diberikan percuma sahaja.
FREE OF CHARGE tanpa sebarang bayaran.
Hanya memerlukan sedikit kerajinan (sedikit sahaja) dan kesabaran untuk menebus coin coin yang di berikan. Purata 5 minit untuk setiap kali penebusan bagi kesemua coin.
Memang sekali penebusan, tak banyak coin yang akan anda dapat, Nama pun free...
Tapi jika di kumpul, kan jadi banyak... Macam cik akak yang kat bawah ni, saya pun terkejut dia punya coin...

Kumpul Bitcoin dan altcoin Percuma Di Coinpot
Untuk pengetahuan, coin akan TERUS BERTAMBAH di dalam faucet claim anda walaupun anda claim coin sehari sahaja sekali. Maksudnya... katakan anda claim Moon Bitcoin 5 minit sekali... jam 1 anda claim, sepatutunyanext claim jam 1:05. Pada jam 1:05 tu walaupun anda tak claim, coin akan terus bertambah dari last claim anda. Maksudnya coin yang tak berhenti berjalan untuk setiap 5 minit. 5 minit tu hanya selang waktu untuk anda buat claim. Jadi tak perlulah paksakan sangat diri tu untuk claim tiap 5 minit.. Pinau biji mata.. huhu... Cukup sekadar sehari sekali atau 24 jam sekali claim.

Tip & Trik Claim Coin Dari Faucet

Tak ada tips tak ada trick pun.. hehe...
"Cukup sekadar sehari atau 24 jam sekali claim"
saya petik balik ayat saya di atas..
Walaupun coin bertambah tiap waktu, tapi jika anda rajin, ianya akan mempercepatkan lagi kuantiti anda untuk bertambah melawan waktu..
Maksudnya.....?
Ali claim coin bitcoin 3 hari sekali...
Aminah claim bitcoin tiap 2 jam sekali....
Pada hari ketiga...kuantiti bitcoin yang dapat di tebus Ali sebanyak 0.00005 Bitcoin.
Aminah pula berjaya kumpul bitcoin selama 3 hari yang sama sebanyak 0.00008 Bitcoin (Contohhhhh)

Kenapa boleh jadi macam tu?
Sebab, dalam faucet tu ada bonus kerajinan (Daily Loyalty Bonus) dan bonus misteri (Mystery Bonus)

Kumpul Bitcoin dan altcoin Percuma Di Coinpot

Paling malas, claim la dalam tempoh 24 jam sekali.. Kalau dapat 100% Daily Loyalty Bonus tu, sekali claim memang sedap...

Mystery Bonus... Nama pun misteri.. misteri la kan.. Bonus ni tak menentu.. Bonus dalam bentuk %.. Dapat % tinggi untuk penebusan tu, banyak la sikit dlam claim... Macam contoh di bawah, misteri bonus dapat 21%, sepatutnya dapat 0.00000072 BCH, dapatlah 0.00000091 BHC. Semakin tinggi Bonus misteri, semakin tinggi la coin yang dapat di claim tu bertambah... Cara pengiraan, tak payah tanya abam, abam tau coin tu bertambah je.. haha

Kumpul Bitcoin dan altcoin Percuma Di Coinpot

Semakin rajin, semakin cepat la dapat kumpul coin.... Di bawah rate penebusan untuk Bitcoin Cash mengikut waktu claim yang anda buat...

Kumpul Bitcoin dan altcoin Percuma Di Coinpot

********************************************

Untuk memudahkan setiap penebusan dan mengelakkan rasa malas dan leceh melakukan penebusan menguasai diri, download coinpot App. Tak perlu lagi nak masuk masuk web. Renyah!

Kumpul jer... mana tau harga harga coin di atas meroket ke bulan... Kan syahdu... hehe.

SELAMAT MENGUMPUL COIN!



No comments:

Post a Comment