Wednesday, July 18, 2018

Gandakan Bitcoin Dengan KriptoMalaya

Nak jana bitcoin tapi tak ada modal besar untuk beli banyak?
Nak mining bitcoin sendiri, modal terlalu besar?
Nak Trade Bitcoin, tak tahu caranya?
Jika ada cara yang mudah dan murah untuk menggandakan bitcoin anda, mahukah anda?

Memperkenalkan...

KriptoMalaya

KriptoMalaya merupakan sebuah platform yang membolehkan anda menggandakan Bitcoin anda dengan modal serendah USD10 @ RM40 tanpa perlu anda melakukan trading.
Di KriptoMalaya, cukup sekadar mengeluarkan modal mengikut pakej dan tunggu profit masuk ke dalam akaun KriptoMalaya anda setiap hari dari profit serendah 0.99% sehingga 1.8% selama 320 hari.Siapa Pengasas KriptoMalaya

KriptoMalaya terdiri daripada 9 orang trader tempatan  (Malaysia) sepenuh masa yang di ketuai oleh Azizul sebagai Projek Leader.


Projek KriptoMalaya bermula pada 13 Febuari 2018.
Sehingga waktu post ini di tulis, bilangan ahli KriptoMalaya telah mencecah seramai 2043 orang.

Bagaimana Keuntungan KriptoMalaya Di Jana?

Seperti yang telah di nyatakan di atas, KriptoMalaya terdiri daripada para crypto trader yang mana mereka membuat crypto trading atau dagangan mata wang digital. Crypto trading mampu memberikan keuntungan yang besar kepada mereka yang mempunyai ilmu tentang cara trading.

Konsep program KriptoMalaya adalah berkongsi keuntungan. Modal para ahli digunakan untuk menjalankan aktiviti trading team KriptoMalaya, dari keuntungan trading tersebut, pihak KriptoMalaya akan memberikan keuntungan mengikut % yang telah di tetapkan kepada ahli KriptoMalaya berdasarkan pakej yang telah di ambil.

Gambarajah di bawah adalah ilustrasi bagaimana team KriptoMalaya mengurus dana para ahli dan menjaga keseimbangan kewangan di dalam projek ini.

Di bawah adalah beberapa bukti akaun Exchanger (Tempat Crypto Trading) milik KriptoMalaya.********************************************************


No comments:

Post a Comment