Wednesday, July 25, 2018

Gandakan Bitcoin Dengan Cryptominingfarm

Gandakan Bitcoin Dengan Cryptominingfarm

Semakin hari, program Cloud Mining cryptominingfarm dari Thailand yang ditubuhkan sejak  September 2014 ini semakin mendapat perhatian di kalangan pengumpul pengumpul Bitcoin di Asia termasuk Malaysia.

Cryptominingfarm adalah projek Cloud Mining yang dijalankan dan dimiliki oleh
Lifetime Technology (Thailand) Co., Ltd.

cryptominingfarm legit or scam

cryptominingfarm legit or scam

cryptominingfarm legit or scam

Lifetime Technology (Thailand) adalah sebuah syarikat yang menawarkan penjualan produk dan juga servis dalam bidang Network Security dan juga telekomunikasi. 
Lifetime Technology mula beroperasi pada 2008


Pada penghujung 2014, sewaktu gelombang mata wang digital ini terutama Bitcoin, mula menjadi sebutan, LifeTime Technology yang memang berada di dalam bidang Network, nampak akan potensi Bitcoin, dan mereka membuka peluang pelaburan dalam bentuk mata wang digital Bitcoin ini menggunakan konsep Cloud Mining (Yang juga berkaitan dengan bidang Network, network Technology)

Apa Itu Bitcoin Cloud Mining

Dalam erti kata mudah, cloud mining adalah aktiviti mining matawang krypto menggunakan kuasa pemprosesan berkongsi (shared processing power) yang dijalankan dari pusat data jarak jauh. Perbezaan utama antara cloud mining dan mining secara tradisional adalah siapa yang memiliki dan mengurus peralatan mining.

Seperti yang kita tahu, dalam mining secara tradisional, seseorang itu perlu membeli peralatan mining, menjalankan proses set up dan mengurus peralatan tersebut. Aktiviti ini memerlukan pengetahuan teknikal yang mendalam serta sistem pengudaraan yang cukup untuk memastikan peralatan mining tidak overheat. Tambahan pula, kos elektrik untuk menjalankan aktiviti mining boleh menjadi tinggi dan mahal, bergantung kepada lokasi.

Manakala, cloud mining pula melibatkan seseorang itu membeli kontrak mining atau share dalam organisasi yang menjalankan aktiviti mining secara tradisional. Secara amnya, terdapat tiga jenis cloud mining:

Hosted mining – menyewa peralatan mining yang dijalankan oleh syarikat mining
Virtual hosted mining – membuat Virtual Private Server dan install mining software anda sendiri
Leased hashing power – menyewa sebahagian daripada hashing power, tanpa memerlukan komputer fizikal atau virtual (kaedah ini adalah kaedah paling popular dalam mining)

Dari penerangan apa itu Cloud Mining di atas, LifeTimeTechnology menggunakan kaedah Virtual hosted mining di dalam program pelaburan cloud mining Cryptominingfarm ini.

cara cepat gandakan bitcoin dengan cryptominingfarm

Cryptominingfarm Scam

Berkenaan Bitcoin Mining, Sememangnya akan sampai satu masa, kesukaran untuk mendapatkan Bitcoin dari aktiviti mining akan bertambah sukar dan semakin sedikit.

cara cepat gandakan bitcoin dengan cryptominingfarm

LifeTime Technology menyasarkan projek Cloud Mining Cryptominingfarm mereka dapat bertahan sehingga 15 tahun ke depan. Cryptomingfarm bermula pada penghujung 2014. 15 tahun bermakna Cryptominingfarm akan beroperasi sehingga 2030. Masih ada waktu untuk menggandakan Bitcoin dari CryptoMiningfarm ini. Sehingga waktu post ini di buat, Cryptominingfarm masih lagi membayar. Boleh lihat review pelabur pelabur Cryptominingfarm di facebook page mereka.

cara cepat gandakan bitcoin dengan cryptominingfarm

1 lagi penghormatan untuk cryptominingfarm yang mana salah seorang ahli perniagaan dari Malaysia turut menyertai cryptominingfarm setelah mengesahkan sendiri status kewujudan cryptominingfarm ini.


Pihak LifeTime Technology yang memperkenalkan projek cloud mining Cryptominingfarm turut memberi peringatan kepada pelabur dan bakal pelabur mereka bahawa pelaburan crypto termasuk Cloud Mining adalah sesuatu yang berisiko, mereka tidak memberi sebarang jaminan terhadap pelaburan yang dibuat didalam projek Cryptominingfarm yang mereka jalankan.

* The investment is risky. Investors should learn and understand the cryptocurrency works and ready to accept the high risk.

Pakej dan Anggaran Keuntungan Cryptominingfarm

Pakej pakej yang terdapat di dalam projek Cryptominingfarm milik LifeTime Technology ini adalah seperti di bawah :

1. Kontrak Cloud Mining Cryptominingfarm 3 Bulan
2. Kontrak Cloud Mining Cryptominingfarm 6 Bulan
3. Kontrak Cloud Mining Cryptominingfarm 1 tahun
4. Kontrak Cloud Mining Cryptominingfarm 3 tahun
5. Kontrak Cloud Mining Cryptominingfarm 5 tahun
6. Lifetime

Untuk pakej di atas, minima GHS yang di tawarkan adalah dari serendah 1000 GHS sehingga maksima 10,000 GHS. Untuk pakej lifetime, GHS yang di tawarkan serendah 20GHS

Untuk pakej 3 bulan, 6 bulan dan setahun, minima GHS yang boleh di beli adalah 1000 GHS.
Untuk pakej 3 tahun dan 5 tahun, minima GHS yang boleh di beli adalah 5000 GHS.

Kadar keuntungan untuk setiap pakej adalah seperti di bawah :
(Kadar keuntungan tidak tetap dan bergantung kepada turun naik harga pasaran Bitcoin)

3 Bulan = 10% - 30% profit return
6 bulan = 10% - 70% profit return
1 tahun = 10% - 160% profit return
3 tahun = 10% - 500% profit return
5 Tahun = 10% - 2000% profit return
Lifetime = 10% - 10000% profit return

Peratus keuntungan di atas di kira berdasarkan dari nilai USD, Bukan kuantiti Bitcoin.

Contoh, anda membeli 1000 GHS untuk pakej 3 Bulan.
Jumlah Bitcoin yang perlu anda depo adalah 0.00766444 pada harga semasa bitcoin USD8089/BTC.
Jadi nilai Bitcoin anda dalan USD adalah USD62.
10% - 30% keuntungan yang akan anda perolehi adalah berdasarkan nilai USD62 tadi.
katakan 30% keuntungan anda, jadi selepas 3 bulan, BTC yang akan anda perolehi adalah senilai USD80. Kuantiti Bitcoin yang anda perolehi pula mungkin sedikit atau lebih banyak dari kuantiti bitcoin yang anda depo 3 bulan lalu bergantung kepada harga semasa Bitcoin.
Anda boleh membuat pengiraan di bahagian 'Profit Calculator' yang disediakan.

cara cepat gandakan bitcoin dengan cryptominingfarm

50 GHS diberikan percuma sebaik sahaja anda mendaftar di Cryptominingfarm untuk Free Trial (7 Hari GH/s Running). Syarat Withdraw, minima beli pakej Lifetime 20GHS.

Untuk panduan mendaftar, klik pada banner di bawah.

cara cepat gandakan bitcoin dengan cryptominingfarm

No comments:

Post a Comment