Friday, July 20, 2018

Cara Membuat Deposit Dalam Kripto Malaya

Cara Membuat Deposit Ke Dalam Akaun Kripto Malaya Dan Mengaktifkan Pelaburan Anda

Setelah anda membuat pendaftaran di Kripto Malaya. Langkah seterusnya yang perlu anda lakukan untuk mula menjana pendapatan di Kripto Malaya adalah mengaktifkan mana mana pakej pelaburan yang anda inginkan. Pakej pakej yang di sediakan pihak Kripto Malaya adalah seperti di bawah

cara membuat deposit dan mengaktifkan pelaburan Kripto Malaya


Ikut langkah langkah di bawah untuk membuat deposit dan mengaktifkan akaun Kripto Malaya anda.

1. Tentukan pakej serta modal pelaburan yang ingin anda sertai dengan merujuk kepada gambarajah di atas atau di dalam akaun Kripto Malaya anda. Anda boleh melihat potensi keuntungan dari setiap pakej di atas menggunakan 'Profit Calculator' yang disediakan oleh pihak Kripto Malaya.

Contoh pengiraan keuntungan untuk pakej MICRO dengan modal USD999

cara membuat deposit dan mengaktifkan pelaburan Kripto Malaya

2. Setelah anda tentukan pakej dan modal pelaburan anda, sila lakukan deposit ke dalam akaun Kripto Malaya anda dengan klik pada menu 'Account Topup'. Paparan seperti di bawah akan muncul. Masukkan amaun deposit yang anda inginkan. Kemudian klik butang 'Topup Now'


3. Selepas itu, paparan seperti di bawah akan muncul.
Anda boleh membuat deposit menggunakan 5 pilihan dari kaedah ini samaada menggunakan Bitcoin, BitcoinCash, Litecoin, Dash atau Dogecoin.
Contoh di bawah adalah membuat deposit menggunakan Bitcoin, apa yang perlu di lakukan adalah transfer Bitcoin sebanyak 0.13481342 Btc ke wallet Bitcoin Address yang di berikan.
Setelah bitcoin di transfer dari wallet bitcoin anda ke wallet bitcoin Kripto Malaya, tunggu sehingga USD999 di masukkan ke dalam akaun Kripto Malaya anda.

cara membuat deposit dan mengaktifkan pelaburan Kripto Malaya

Sekiranya anda tidak ada kesemua mata wang digital di atas untuk anda melakukan deposit, kaedah kedua adalah dengan membeli USD dari Verified Seller Kripto Malaya.

Melalui kaedah kedua atau pembelian USD ini, anda perlu membuat bayaran fiat ke akaun bank Verified Seller Kripto Malaya yang di berikan mengikut rate semasa dan Verified Seller ini akan memasukkan nilai USD ke dalam akaun Kripto Malaya anda.
dan berurusan dengan dengan seller seller Kripto Malaya di sana.

4. Setelah anda mempunyai USD di dalam akaun Kripto Malaya anda, anda sudah boleh mula membuat pelaburan mengikut modal pelaburan yang anda inginkan. Cara nya klik pada menu
'Make Investment'. Pilih pakej yang ingin anda invest, masukkan nilau USD sesuai dengan pakej yang anda pilih. Terakhir Klik butang 'Invest Now'. Selesai. Profit akan berjalan selepas 24 jam (Pakej harian) atau selepas semingu jika memilih pakej mingguan (BCH Mining)

cara membuat deposit dan mengaktifkan pelaburan Kripto Malaya

************************************************************No comments:

Post a Comment