Wednesday, November 22, 2017

Keunikan Pelaburan Bitcoin ICenter

Keunikan Pelaburan Bitcoin ICenter

Sewaktu admin menulis post ini, admin ada menyertai 2 lagi pelaburan online yang lainnya iaitu Laser Online dan Chain Group Escrow Service dan di antara ke tiga tiga pelaburan online bitcoin ini, ICenter adalah perlaburan yang terbaik, paling transparent, dan unik berbanding Laser Online dan Chain Group Escrow Service. Boleh lihat serba sedikit penerangan tentang ICenter di post ini.

Di ICenter, risiko untuk mengalami kerugian adalah sangat minima jika di lihat pada
konsep pelaburan yang mereka bawakan kerana ICenter yang bertindak sebagai orang tengah di antara projek projek pelaburan yang mereka sertai dengan para pelabur dan mereka melabur lebih dari 30 projek pelaburan yang sememangnya dapat memberikan keuntungan. Senadainya ada projek yang tidak menjadi, ICenter masih mempunyai backup di dalam projek projek lainnya. Ini keunikan ICenter berbanding program pelaburan online bitcoin yang lain yang hanya bergantung pada 1 projek atau program itu sendiri.

PROBLEM

Itu keunikan pertama yang ada pada ICenter.. Keunikan kedua adalah... ICenter sering membuat promosi atau memberikan bonus kepada para ahlinya.

Antara promosi yang pernah mereka berikan adalah :


PROBLEMSewaktu post ini di tulis, promosi yang sedang berjalan adalah Give Away USD5000 dan Bonus atas modal pelaburan sehingga USD10K

PROBLEM


Untuk promosi USD5000 Give Away ini, pihak ICenter meminta ahli like komen, dan share post mereka di FB Page mereka dan mereka akan memilih secara rawak untuk memenangi hadiah USD100 :)
Untuk promosi Bonus atas pelaburan ini pula adalah mana mana ahli yang membuat pelaburan dari tarikh promosi sehingga 23 November 2017 waktu UK :)

Lihat bukti di bawah


PROBLEM


salah seorang rakan admin dapat bonus USD50.. :)


Di antara ICenter, Chain Group dan Laser Online, admin sangat recommend ICenter :)

jana bitcoin dengan iCenter

PROBLEM

No comments:

Post a Comment