Tuesday, November 21, 2017

Ketelusan Program Pelaburan Chain Group

Chain Group
Program Pelaburan BitcoinYang Boleh Di Percayai

Sebelum ini saya ada menerangkan sedikit mengenai program pelaburan online Chain Group Escrow Service yang telah pun berjalan sejak Disember 2016 dan masih berjalan dengan baik tanpa sebarang masalah sehingga sekarang yang sudah hampir setahun sewaktu post ini di tulis.
Dan sekiranya ada sebarang masalah, pihak Chain Group Escrow Service akan maklumkan kepada para pelabur mereka.

Jika di lihat sekilas pandang pada web program Chain Group Escrow Service ini, web mereka tersangat simple tetapi penuh dengan maklumat dan detail tentang program yang di jalankan, boleh rujuk post saya disini tentang beberapa maklumat yang di berikan oleh pihak Chain Group Escrow Service kepada para pelabur.  Tidak seperti program program pelaburan online yang lain yang hanya gah dari segi web design tetapi dari segi maklumat program hanya sekadar melepas batuk di tangga.

Mengapa saya katakan pelaburan Online Chain Group Escrow Service ini telus..??
Salah satu nya adalah mereka memberikan maklumat berkenaan program ini dengan sangat detail. Boleh lihat di bahagian "Term of Service" di web Chain Group.

Keduanya dari yang dapat saya perhatikan, jika ada sebarang masalah atau perubahan atau apa apa maklumat baru, pihak Chain Group Escrow Service akan maklumkan melalui akaun Twitter mereka. Sebagai contoh... pernah satu ketika pihak Chain Group mengalami sedikit masalah dengan Merchant pembayaran iaitu CoinPayment, pihak Chain Group tanpa selindung selindung menceritakan masalah yang di alami dan memperbaiki kelemahan tersebut dengan menukar merchant pembayaran.


pelaburan bitcoin online terbaik

Begitu juga sewaktu isu kelewatan pembayaran...

pelaburan bitcoin online terbaik
pelaburan bitcoin online terbaik

Sewaktu sistem blockchain ada gangguan pada bulan November 2017 baru baru ini, pihak Chain Group Escrow Service telah memaklumkan dan mengingatkan kepada para pelabur bahawa profit yang bakal di terima mungkin akan mengalami kekurangan tidak seperti kebiasannya dan pada waktu tersebut, sememangnya sistem blockchain mengalami gangguan di mana harga bitcoin merudum jatuh, jumlah 'Uncomfirm Trasaction' yang meningkat, transaction fee yang meningkat yang sedikit sebanyak menggangu bitcoin trading pihak Trader Group.

pelaburan bitcoin online terbaik
pelaburan bitcoin online terbaik


Ini lah yang saya maksudkan dengan ketelusan.

Selama saya berada di dalam pelaburan online bitcoin Chain Group Escrow Service ini, tiada lagi sebarang masalah yang menyulitkan... Jika ada, akan segera di selesaikan dan sebarang update akan di berikan.

Anda rasa mengapa mereka ini berani melabur dengan sebegitu banyak di Chain Group Escrow Service?

pelaburan online bitcoin Chain Group Escrow Service tipu

Jawapannya ada disini


No comments:

Post a Comment

Santai Minda