Saturday, October 28, 2017

Pelaburan Online Laser Online

Jana Bitcoin Dengan Laser Online

Laser Online adalah satu program pelaburan online yang mana program ini di perkenalkan oleh sebuah syarikat yang menjalankan perniagaan berasaskan produk Laser yang berpangkalan di Delaware, US. menawarkan program pelaburan mereka kepada orang ramai pada 29 Jun 2017

Di Laser Online, ramai yang tidak percaya dengan kemampuan company untuk bertahan lama dengan membayar kepada ahli pulangan sehingga 12% setiap hari selama 12 hari (Tidak termasuk sabtu dan ahad) iaitu keuntungan sehinga 44% dalam tempoh 16 hari termasuk sabtu ahad iaitu jika anda membuat pelaburan sebanyak USD1000, dalam tempoh 16 hari anda akan mendapat pulangan sebanyak USD440 bersih, (USD1440 termasuk modal)

Tetapi Laser Online telah membuktikan kepada para ahli bahawa mereka mampu bertahan sehingga hari ini iaitu menghampiri 4 bulan beroperasi (Waktu post ini di buat bertarikh 5 Oktober 2017)

*******************************

Sejauh mana Laser Online boleh di percayai dan bagaimana mereka mengurus kewangan mereka?
Admin cuba merungkainya disini...

Pertama sekali apabila anda masuk sahaja ke laman web Laser Online menggunakan komputer atau laptop, anda akan dapati ianya adalah sebuah laman web yang sangat kompleks dan sarat dengan info info tentang perniagaan, pengurusan kewangan, hala tuju syarikat dan tahap keselamatan web yang sememangnya antara faktor yang perlu di lihat sebelum menyertai satu satu program pelaburan online. Kita semak 1 per 1 untuk melihat sejauh mana Laser Online boleh di percayai.

kumpul bitcoin dengan pantas melalui pelaburan online Laser Online****************************************
Pendaftaran Syarikat Laser Online
******************************************

Di daftarkan pada 25 Oktober 2016 di bawah perundangan kerajaan Delaware dengan nama
LASER ONLINE LLC
No File : 6192199Sijil Pengesahan Syarikat Laser Online LLC


laser online scam

Certificate Of Good Standing yang di miliki oleh Laser Online LLC

Dengan pemilikan 'Certificate Of Good Standing' ini menandakan bahawa Laser Online LLC adalah sebuah syarikat, entiti atau kumpulan
yang mematuhi segala kewajipan yang jelas, sementara tidak tertakluk kepada apa-apa bentuk sekatan, penangguhan atau kecurigaan tatatertib. Entiti ini telah melepaskan kuasa untuk menjalankan aktiviti mereka, yang boleh termasuk usaha perniagaan atau keahlian yang berterusan dalam organisasi untuk orang perseorangan

laser online scam

Laser Online LLC juga telah mendaftarkan perniagaan mereka di D&B (Bun & Bradstreet).
D&B adalah sebuah entiti yang berpusat di US yang mana, mana mana syarikat yang berdaftar di US dan ingin menjalankan perniagaan mereka di luar daripada US, perlu mendaftarkan perniagaan mereka di D&B yang mana di D&B bertindak sebagai sebuah pengkalan data sesebuah syarikat yang menghubungkan mana mana kumpulan atau individu perseorangan dengan syarikat yang berkenaan.


D&B juga mempunyai cawangannya di Malaysia, D&B.com.my
Dengan adanya D&B di malaysia yang menghubungkan D&B Malaysia dengan D&B di US yang mana Laser Online LLC berdaftar di D&B US menandakan bahawa tiada perlanggaran peraturan untuk rakyat Malaysia menyertai Laser Online LLC dan dengan berdaftarnnya Laser Online LLC dengan D&B ini menunjukkan Laser Online LLC adalah sebuah syarikat yang transparent yang mana sesiapa sahaja boleh mendapatkan maklumat syarikat Laser Online LLC ini.

laser online scam

Merujuk kepada laman web Laser Online, mereka yang bertindak sebagai 'tulang belakang' di dalam Laser Online LLC ini adalah seperti di bawah

laser online scam


Dengan menjadi ahli atau pelabur di dalam Laser Online LLC ini, setiap kali anda membuat deposit, anda akan menerima satu salinan sijil berbentuk PDF yang menyatakan anda adalah pemegang saham di dalam Laser Online LLC.

laser online scam********************************************************
Tahap Keselamatan Laman Web Laser Online
**********************************************************

Untuk mengelakkan laman web Laser Online di godam atau diceroboh oleh Hacker dan mencuri maklumat maklumat para ahli/pelabur, Pihak Laser Online menguatkan laman web mereka dengan SSL Certificate servis dari 'SiteLock Secure' dan 'GeoTrust' dan jika di test di SSLLABS, hasilnya adalah seperti di bawah


Laser Online turut menggunakan mata wang digital Crytocurrency di dalam urusan transaksi mereka antara pelabur. Untuk mengelakkan wallet mereka di ceroboh atau cubaan untuk mencuri dana dari wallet, pihak Laser online menggunakan 'Cold Wallet' (Offline Wallet) yang dilengkapi dengan 'Coin-Join Technology'
*************************************************
Penjanaan Keuntungan Laser Online
**************************************************

Profit 12% sehari untuk 12 kali pembayaran, 44% keuntungan bersih untuk 12 hari tidak termasuk sabtu ahad adalah satu pulangan yang boleh di katakan agak tinggi dan mungkin juga tidak masuk akal untuk menjana keuntungan yang tinggi dalam tempoh yang sebegitu cepat dan hal ini di akui sendiri oleh Laser Online. Tetapi bagaimana mereka mampu menjanjikan pulangan yang sebegitu tinggi dan sehingga ke waktu post ini di buat, Laser Online masih bertahan. Ini kereka melihat peluang di dalam industri Cryptocurrency yang mampu memberikan keuntungan yang berlipat ganda.


Pertama sekali Core bisnes Laser Online adalah produk produk yang berasaskan Laser yang mana produk berasaskan laser mempunyai pasaran yang sangat besar di dalam industri pada abad ini
Anda boleh melihat pernyataan mereka berkenaan perniagaan mereka di bahagian 'About' seperti di bawah


Laser Online percaya untuk menjadi peneraju di dalam industri Laser memerlukan penggabungan pelbagai bidang kepakaran yang mana mereka menunpu kepada 3 bidang iaitu pemasaran import eksport, pembanggunan platform trading untuk menggandakan keuntungan dan pengurusan kewangan.

3 bidang ini dapat di lihat melalui cara Laser Online menggandakan keuntungan mereka dan mengurus kewangan mereka melalui kaedah di bawah menggunakan wang modal ahli dan melalui kaedah ini Laser Online membayar profit kepada ahli


Adalah sesuatu yang tidak logik untuk menjana keutnungan yang tinggi dalam tempoh yang singkat jika ianya hanya menumpu kepada bidang yang memerlukan tempoh yang lama untuk menjana keuntungan seperti industri Laser. Disinilah Laser melihat potensi industri Crytocurrency atau mata wang digital ini yang mampu memberikan keuntungan yang tinggi dalam tempoh yang singkat.


Dan Laser Online menggunakan peluang ini untuk menggandakan keuntungan mereka dan membayar keuntungan kepada para pelabur


Apabila menyebut tentang pelaburan, ianya tidak terlepas daripada risiko apabila pelaburan yang melibatkan pulangan yang tinggi dalam tempoh yang singkat seperti Laser Online. Bagaimana Laser Online cuba untuk 'menyerap' risiko ini?

12% daripada modal para pelabur di masukkan ke dalam 'Secure Fund' yang mana 'Secure Fund' ini di jadikan sebagai back up andai kata berlaku sebarang bentuk ketidakupayaan membayar atau kerugian tanpa mengurangkan jumlah modal ahli itu tadi.


**********************************************

Apakah anda melihat peluang di dalam Laser Online untuk menggandakan Bitcoin/wang anda dalam tempoh 16 hari dari hari ini dengan keuntungan sebanyak 44%. Kedengaran seperti tidak logik... tetapi terkadang peluang yang datang sentiasa mencabar logik akal.
terpulang kepada anda untuk menilai...

Yang melihat ini sebagai peluang, di persilakan.
Yang melihat ini sebagai risiko... Tiada paksaan...

*************************************************
Cara Menyertai Laser Online
************************************************

1. Klik pada banner di bawah

(Sekiranya anda membuka link menggunakan Smartphone, sila buka menggunakan applikasi Google dan set laman web Laser Online kepada "Desktop Site" terlebih dahulu untuk memudahkan process pendaftaran)
2. Isi maklumat yang di minta seperti di dalam borang
* Untuk bahagian "Setting up my wallets", hanya isi wallet yang anda gunakan, jika anda hanya mempunyai wallet Bitcoin, hanya isi wallet address anda di kotak Bitcoin sahaja. Yang lain tidak perlu isi.
** Untuk bahagian "More Security", create 'Secret PIN' anda sendiri, apa apa no yang mudah anda ingat. Dan set 'Secret Color' anda dengan klik pada kotak pangkah.

cara mendaftar program pelaburan laser online
3. Klik "Create My Account Now"
4. Anda akan menerima Email pengesahana daripada "Laser Online Team" Selesai dan anda sudah boleh login ke akaun Laser Online anda.
*****************************************************
Cara Membuat Deposit Ke Laser Online
*****************************************************
Selepas pendaftaran di buat, anda boleh membuat deposit pada bila bila masa setelah anda bersedia untuk membuat deposit.
Anda boleh membuat deposit menggunakan mana mana platform di bawah :
1. Bitcoin
2. Ethereum
3. Litecoin
4. Bitcoin Cash
5. Dash
6. Payeer
7. PerfectMoney
8. Advanced Cash
9. Payza
Admin akan tujukkan cara membuat deposit menggunakan Bitcoin, cara lain hampir sama.
1. Login ke akaun Laser Online anda
(Set paparan web kepada "Desktop View". Sekiranya paparan masih dalam "mobile mode", klik pada 3 garis di sebelah atas kiri, dan klik "Back To Desktop Version")
cara mendaftar program pelaburan laser online
2. Cari paparan seperti di bawah untuk membuat deposit dan follow step.
(Minima deposit USD5)
cara deposit modal ke laser online
3. Setelah klik "PROCEED", anda akan di bawa ke halaman seperti di bawah.
Tick pada kotak "I accept all the term & condition of ...............
Kemudian klik pada butang "PROCEED TO THE PAYMENT GATE & MAKE MY DEPOSIT"
cara deposit modal ke laser online
4. Anda akan di bawa ke halaman seperti di bawah untuk membuat transaksi dari wallet bitcoin anda.
Sila transfer jumlah bitcoin yang di minta ke wallet address yang di berikan oleh pihak Laser Online.
(Pastikan anda menghantar jumlah Bitcoin yang tepat seperti yang di minta dan pastikan balance bitcoin di wallet anda mencukupi untuk membuat transaksi atau bitcoin anda tidak dapat di kreditkan ke akaun Laser Online anda)

cara deposit modal ke laser online
5. Setelah transaksi anda berjaya, paparan seperti di bawah akan keluar.
6. Tunggu bitcoin anda di kreditkan ke dalam akaun Laser Online anda. Setelah bitcoin anda di kreditkan ke akaun Laser Online anda, anda akan mendapat email pengesahana daripada Laser Online menyatakan modal pelaburan anda telah aktif dan anda akan menerima sijil pelaburan anda dalam bentuk PDF seperti di bawah

HIGH RETURN
HIGH RISK.....
BUT IT'S ALL ABOUT YOUR TECHNIQUES
AND HOW YOU 'PLAY' YOUR MONEY!

No comments:

Post a Comment

Santai Minda