Saturday, October 28, 2017

Mengandakan Bitcoin Melalui iCenter

Program Pelaburan Bitcoin iCenter

iCenter adalah salah satu program pelaburan online yang menggunakan Bitcoin sebagai medium pembayaran dan penerimaan bayaran.

Di iCenter, pihak iCenter umpama stesen atau HUB yang mana pihak iCenter akan mencari program program dan menyertai program program pelaburan online yang menggunakan medium pembayaran Bitcoin untuk menjana keuntungan. Wang para pelabur akan di agih agihkan ke setiap program pelaburan yang iCenter sertai dan keuntungan daripada program program yang di sertai tadi akan di agihkan semula kepada para pelabur mengikut kemasukan modal pelabur.


PROBLEM
menggandakan bitcoin dengan iCenter


Konsep yang di gunakan iCenter adalah Tidak melabur hanya pada satu tempat yang mana jika melabur hanya pada satu tempat, risiko kerugian adalah tinggi sekiranya program pelaburan yang di sertai tadi gagal. Sebaliknya jika membuat pelabur di pelbagai tempat, jika berlaku kegagalan di salah satu program pelaburan yang di sertai, kerugian tersebut masih dapat di tampung dari program pelaburan yang lain. Inilah keunikan iCenter berbanding program pelaburan yang lain.

Sehingga post ini di tulis, iCenter telah menyertai lebih daripada 30 program pelaburan online yang mampu memberikan pulangan kepada mereka dan sekali gus kepada para pelabur.

Setiap minggu, iCenter akan memberikan laporan kewangan kepada para pelabur secara detail menjadikan iCenter antara program pelaburan online Bitcoin yang transparent dan antara yang kurang risiko kerana konsep yang mereka bawakan..

pelaburan bitcoin iCenter Scam

iCenter mula di perkenalkan pada 6 Julai 2017 dan admin pernah menghubungi pihak iCenter mengenai siapa yang menjalankan iCenter ini.. Di bawah adalah jawapan yang admin terima.


PROBLEM

iCenter ScamiCenter sangat mudah dan simple..
Minima invest adalah 0.01 Bitcoin
Profit harian adalah 1.2%
Tempoh pelaburan adalah selama 120 hari.

Walau profit yang di berikan oleh iCenter tetap iaitu 1.2% setiap hari, iCenter sering mengadakan promosi dan memberikan bonus kepada para pelabur mengikut terma dan syarat yang mereka letakkan pada waktu promosi di jalankan.

Sebagai contoh, iCenter memberikan profit 2x ganda iaitu sebanyak 2.4% sehari sewaktu promosi sedang berjalan.


PROBLEM

Satu lagi keunikan yang ada pada iCenter adalah mereka menggunakan Telegram BOTS untuk menjalankan program mereka yang mana segala deposit, withdrawal, news akan di sampaikan melalui sistem telegram yang mana Telegram adalah salah satu social media yang selamat dan secure.
Pendaftaran keahlian iCenter juga hanya melalui Telegram.*******************************************************
CARA MENDAFTAR DALAM ICENTER
*******************************************************

Oleh itu, sekiranya anda berminat untuk menyertai iCenter, terlebih dahulu anda perlu mempunyai Telegram samaada di komputer atau handphone anda.

Setelah anda mendownload Telegram, klik link di bawah untuk mendaftar. Pendaftaran iCenter adalah percuma sehingga lah anda membuat keputusan untuk membuat pelaburan.

jana bitcoin dengan iCenter

Setelah klik banner di atas dan anda di bawa ke iCenter Telegram Bot, klik 'Start', Pilih bahasa. Selesai.

Cara MEndaftar di pelaburan bitcoin iCenter

**************************************************************
CARA MEMBUAT DEPOSIT KE ICENTER
**************************************************************

Untuk membuat deposit pindahan Bitcoin ke iCenter, ikut step di bawah :
Nota : iCenter hanya menerima bayaran dan membuat bayaran menggunakan Bitcoin

1. Masuk ke iCenter Telegram Bot anda
2. Klik menu "DEPOSIT"
3. Transfer Bitcoin mengikut kuantiti bitcoin yang ingin anda jadikan modal di iCenter dari wallet bitcoin anda ke wallet address iCenter yang di berikan.
4. Tunggu Bitcoin anda selesai di pindahkan ke iCenter.
5. Selesai dan tunggu profit masuk.

cara membuat deposit ke pelaburan bitcoin iCenter

Nota : Anda boleh join group Telegram iCenter untuk melihat sambutan para pelabur iCenter dan bertanya sebarang soalan di sana.

PROBLEM


KLIK BANNER DI BAWAH UNTUK MENDAFTAR
DAN MULA MENJANA BITCOIN ANDA HARI INI

jana bitcoin dengan iCenter
PROBLEM

No comments:

Post a Comment